Allmän information

Anderzons Trafikskola i Östersund AB...

är en trafikskola med fyra trafiklärare: Lasse, Lena , Fredrik & André och på kontoret som nästan alltid är bemannat så hittar ni Eleonor.

Trafikskolan startades 1954 av Ingwar Anderzon, och den drivs numera av hans son Lasse, med samma anda som Ingwar; så SNABBT och LÄRORIKT som möjligt.

Som elev hos oss kan du få individuell utbildningsplan och kostnadskalkyl. du är också välkommen att ta med din privata handledare på körlektionerna, för att på så sätt få en effektivare utbildning på hemmaplan .

Här på Anderzons Trafikskola utbildas du i riskfyllda moment så som av och påfarter på hårt trafikerad landsväg och mörkerkörning. Vi hjälper dig också öva inför, och boka riskutbildning på halt väglag. vad gäller teoritester kan det göras på trafikskolans datorer under våra öppettider, eller dygnet runt hemifrån via internet.

Alla våra övningsbilar är utrustade med alkolås, vilket innebär att du inte kan starta bilen utan att avge ett negativt utandningsprov. Detta är installerat som en manifestation mot alkohol och bilkörning.

Ingwar Anderzon